Katalog

Povolené filtry:
    Výrobce

    Krbové vložky - info

    Romotop Dynamic - skvělá krbová vložka se zadním přikládáním
    18lis

    Romotop Dynamic - skvělá krbová vložka se zadním přikládáním

    Toužíte po útulném teple a nezaměnitelné pohodové atmosféře, kterou navozuje pohled do krbu, ale zároveň máte obavy, že si přiděláte práci s...

    Více...
    Nové nerezové krby BeF Royal s doživotní zárukou
    27čer

    Nové nerezové krby BeF Royal s doživotní zárukou

    Český výrobce krbů BeF Home přichází s novou řadou krbových vložek BeF Royal, zkonstruovanou kompletně z nerezové oceli.

    Více...
    Nové krby BeF Feel a BeF Therm pro pasivní a nízkoenergetické domy
    06dub

    Nové krby BeF Feel a BeF Therm pro pasivní a nízkoenergetické domy

    Největší český výrobce krbů BeF Home přichází s novou řadou krbových vložek BeF Feel. Společně s touto řadou bude představena i nová ...

    Více...
    Stavba krbu svépomocí
    11říj

    Stavba krbu svépomocí

    Rádi byste pořídili krbovou vložku, ale chtěli byste ji sami obestavět? Rádi Vám poradíme, jak zhotovit obestavbu svépomocí tak, aby byla funkční,...

    Více...
    Litinové krby jsou již přežitkem
    09říj

    Litinové krby jsou již přežitkem

    Stále se občas setkáme s názorem, že litinový krb, je to nejlepší, co je možné pořídit. Doba však pokročila a toto tvrzení už není zdaleka ...

    Více...
    Čistá vystýlka topeniště i za provozu
    09říj

    Čistá vystýlka topeniště i za provozu

    Většina moderních krbových vložek je vybavena vystýlkou topeniště, kterou tvoří tvarovky z šamotu, carconu nebo jiného žáruvzdorného akumulačního...

    Více...
    Stavba krbu svépomocí
    02čer

    Stavba krbu svépomocí

    Rádi byste pořídili krbovou vložku, ale chtěli byste ji sami obestavět? Rádi Vám poradíme, jak zhotovit obestavbu svépomocí tak, aby byla funkční,...

    Více...
    Výpočet výkonu krbové vložky
    02čer

    Výpočet výkonu krbové vložky

    Klíčovým faktorem pří výběru krbové vložky by měl být právě její výkon. Pro správné stanovení můžete zkusit ...

    Více...
    Zapojení teplovodního krbu
    02čer

    Zapojení teplovodního krbu

    Správné zapojení krbové vložky s teplovodním výměníkem do otopného systému, je základ pro ...

    Více...

    SLEDUJTE NÁS

    Krby, Krbové vložky - Novinky:

      Jednotlivé komínové díly Počet produktů: 138

      • Almeva Kryt sopouchu, DN 160 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Kryt sopouchu o rozměrech 370 × 310 × 10 mm a průměru 160mm.

      • Almeva Kryt sopouchu, DN 180 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Kryt sopouchu o rozměrech 370 × 310 × 10 mm a průměru 180mm.

      • Almeva Kryt sopouchu, DN 200 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Kryt sopouchu o rozměrech 370 × 310 × 10 mm a průměru 200mm.

      • Almeva Lepící malta na komínové tvárnice, 25 kg V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Malta se používá pro zdění třísložkových komínů. Vlastnosti materiálu umožňují lepení komínových tvárnic v interiéru i exteriéru. Malta je dodávána v balení 25 kg. Maltu vsypte do čisté vody a dobře ji promíchejte, aby nevznikly hrudky. Malta je určena...

      • Almeva Meidingerova hlava, DN 100 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Meidingerova hlava o průměru 100 mm. Hmotnost 0,7 kg.

      • Almeva Meidingerova hlava, DN 140 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Meidingerova hlava o průměru 140 mm. Hmotnost 0,7 kg.

      • Almeva Meidingerova hlava, DN 160 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Meidingerova hlava o průměru 160 mm. Hmotnost 0,8 kg.

      • Almeva Meidingerova hlava, DN 180 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Meidingerova hlava o průměru 180 mm. Hmotnost 1 kg.

      • Almeva Meidingerova hlava, DN 200 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Meidingerova hlava o průměru 200 mm. Hmotnost 1,1 kg.

      • Almeva Mřížka pro odvětrací šachtu, nerezová V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nerezová mřížka větrací šachty o rozměrech 125 × 295 mm. Hmotnost 0,4 kg.

      • Almeva Mřížka pro zadní odvětrávání, bílá V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nerezová mřížka pro zadní odvětrání komínu o rozměrech 110 × 280 mm. Hmotnost 0,2 kg.

      • Almeva Mřížka pro zadní odvětrávání, nerezová V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nerezová mřížka pro zadní odvětrání komínu o rozměrech 110 × 280 mm. Hmotnost 0,2 kg.

      • Almeva Nástavec na komínový čistič, DN 160 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nástavec na komínový čistič pro šamotové vložky o průměru 160 mm, je vyroben z vysoce kvalitní keramiky (šamotu). Délka nástavce je 25 mm. Používá se k opravě stávajícího komínového čističe nebo pro vytvoření nového komínového čističe. Hmotnost 2,0 kg.

      • Almeva Nástavec na komínový čistič, DN 180 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nástavec na komínový čistič pro šamotové vložky o průměru 180 mm, je vyroben z vysoce kvalitní keramiky (šamotu). Délka nástavce je 25 mm. Používá se k opravě stávajícího komínového čističe nebo pro vytvoření nového komínového čističe. Hmotnost 2,0 kg.

      • Almeva Nástavec na komínový čistič, DN 200 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nástavec na komínový čistič pro šamotové vložky o průměru 200 mm, je vyroben z vysoce kvalitní keramiky (šamotu). Délka nástavce je 25 mm. Používá se k opravě stávajícího komínového čističe nebo pro vytvoření nového komínového čističe. Hmotnost 2,0 kg.

      • Almeva Opravný díl na odbočku 90° V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nástavec na komínovou odbočku (sopouch) se zaústěním 90°, DN 200 mm, je vyroben z vysoce kvalitní keramiky (šamotu). Délka nástavce je 200 mm, vnitřní průměr 140 mm. Možno použít při opravě stávajícího sopouchu, případně použít jako dodatečnou odbočku. Hmotnost 5,5 kg.

      • Almeva Opravný díl na odbočku 90° V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nástavec na komínovou odbočku (sopouch) se zaústěním 90°, DN 200 mm, je vyroben z vysoce kvalitní keramiky (šamotu). Délka nástavce je 200 mm, vnitřní průměr 160 mm. Možno použít při opravě stávajícího sopouchu, případně použít jako dodatečnou odbočku. Hmotnost 5,5 kg.

      • Almeva Opravný díl na odbočku 45° V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nástavec na komínovou odbočku (sopouch) se zaústěním 45°, DN 200 mm, je vyroben z vysoce kvalitní keramiky (šamotu). Délka nástavce je 200 mm, vnitřní průměr 180 mm. Možno použít při opravě stávajícího sopouchu, případně použít jako dodatečnou odbočku. Hmotnost 6,2 kg.

      • Almeva Opravný díl na odbočku 90° V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nástavec na komínovou odbočku (sopouch) se zaústěním 90°, DN 200 mm, je vyroben z vysoce kvalitní keramiky (šamotu). Délka nástavce je 200 mm, vnitřní průměr 180 mm. Možno použít při opravě stávajícího sopouchu, případně použít jako dodatečnou odbočku. Hmotnost 5,5 kg.

      • Almeva Opravný díl na odbočku 45° V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nástavec na komínovou odbočku (sopouch) se zaústěním 45°, DN 200 mm, je vyroben z vysoce kvalitní keramiky (šamotu). Délka nástavce je 200 mm, vnitřní průměr 200 mm. Možno použít při opravě stávajícího sopouchu, případně použít jako dodatečnou odbočku. Hmotnost 6,2 kg.

      • Almeva Opravný díl na odbočku 90° V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Nástavec na komínovou odbočku (sopouch) se zaústěním 90°, DN 200 mm, je vyroben z vysoce kvalitní keramiky (šamotu). Délka nástavce je 200 mm, vnitřní průměr 200 mm. Možno použít při opravě stávajícího sopouchu, případně použít jako dodatečnou odbočku. Hmotnost 5,5 kg.

      • Almeva Přechodová redukce DN 140/140 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Komínová přechodová redukce je určena pro napojení nerezového kouřovodu do sopouchu. Průměr kouřovodu 140 mm, vnitřní průměr šamotového sopouchu 140 mm. Hmotnost 0,6 kg.

      • Almeva Přechodová redukce DN 160/150 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Komínová přechodová redukce je určena pro napojení nerezového kouřovodu do sopouchu. Průměr kouřovodu 150 mm, vnitřní průměr šamotového sopouchu 160 mm. Hmotnost 0,6 kg.

      • Almeva Přechodová redukce DN 160/160 mm V PŘÍPADĚ ZÁJMU O TENTO PRODUKT NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE Komínová přechodová redukce je určena pro napojení nerezového kouřovodu do sopouchu. Průměr kouřovodu 160 mm, vnitřní průměr šamotového sopouchu 160 mm. Hmotnost 0,6 kg.

      Zobrazeno 73 – 96 z 138 položek